Recenze

Souhrn recenzí produktu Koloběžka:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Koloběžka inSPORTline Discola

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.07.2020)

Pérování Kotoučová brzda Celkem robustní

Krátký bowden pro nejvyšší polohu řídítek, ale může to být od kusu Pokud chcete vyndat rukojeti, moc to nejde. Uložení bylo z výroby povolené, před použitím je třeba dotáhnout, ale pozor na stržení hliníkového závitu (délka je pouze asi poloviční, ze školy si pamatuji L=1,5xD, to tady neplatí...)


Recenze Koloběžka WORKER Smurf

Potřeboval jsem koloběžku pro vnučku a nejsem tak bohatý abych koupil levný šunt. Koloběžka přišla poštou rychle, samotné sestavení bylo jednoduché. Vnučka je spokojená a ráda na koloběžce jezdí. Me rozpaky vzbuzovaly "plastové pneumatiky", ale nakonec se ukázaly jako velmi dobré. Kolobrndu jednoznačně doporučuji a v obchodě je navíc dobrý výběr chráničů a přileb pro "prcky", nezapomeňte je vybrat a koupit, určitě se vyplatí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.06.2012)

Masivnost odolnost a elegance. .


Recenze Koloběžka WORKER Smurfy NEW

S produktem jsme spoojeni. Splnil naše představy. Jen je dobré si rozmyslet, do jakého terénu budete koloběžku používat, protože je opravdu spíše vhodná na rovné podklady. Do většího terénu doporučuji koloběžku z normální pneu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.09.2011)

Kolobězka byla doručena v pořádku a opravdu do 2 dnů. Jako velkou přednost považuji nastavení řidítek - nejen výška, ale i náklon.

Jen malá výtka ke stojanu, pro menší děti je těžko ovladatelný.


Recenze Koloběžka WORKER PitBul Pro

Za super cenu parádní koloběžka.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2016)

Syn je nadšený, jezdí skvěle. Má o něco větší kolečka než jeho předešlá koloběžka a je výrazně lepší. Je rychlejší a má více prostoru kolem kola, takže se tam nic nepřimotá.


Recenze Koloběžka WORKER Rodez NEW 12"

Měkká nafukovací kola pak zaručují příjemnou jízdu na rovném povrchu i v mírném terénu. Díky všem těmto vlastnostem i bezpečnostním a ochranným prvkům je koloběžka Worker Rodez velmi vyhledávanou dětskou koloběžkou. Worker Rodez doporučujeme pro děti od 4-10 let.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.08.2015)

supr, kvalitní, splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy a vlastní certifikáty podléhající evropským normám EN-71 německé zkušebny TÜV-GS.

nic


Recenze Blatník Yedoo 16" Disc zadní

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.06.2020)

V balení nejsou klíče na montáž, pokud člověk nemá vlastní, musí si je koupit a né jen jeden. Blatník se na jednom místě přišroubuje přímo na rám, ale tam byl zašroubovaný jiný šroub. Pro přišroubování blatníku musíte sundat kolo, vyšroubovat stávající šroub a pak přišroubovat blatník (jiným šroubem), nasadit kolo.


Recenze Koloběžka inSPORTline Discola

Kolobka je solidní a po utažení šroubů i pěkně pevná. Místo nevalné kotoučové brzdy by byla lepší nějaká kvalitní V-break. Nelze ji rozumně seřídit aby dobře brzdila a zároveň nedrhla. U vytahovacích řidítek je nutné utáhnout opatrně šrouby imbusem, aby se nevyklali. Pro rozebrání se zas musí povolit, takže buď sebou vozit přiložený imbus nebo řidítka nevytahovat. Pozor na zadní gumový konec blatníku s odrazkou, má snahu vyjíždet a může se snadno ztratit. Celkově je to dobrá koloběžka a když vezmu tu výbavu, tak za ty peníze nic podobného neseženete.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.08.2020)

Ruční zadní brzda Odpružené přední i zadní kolečko Po utažení pevná řidítka Imbusové klíče pro seřízení všeho Skládací Blatníky Stojánek Slušná hmotnost Stabilní a pevná i když má člověk 90kg

Kotoučová lanková brzda nejde pořádně seřídit Řidítka jsou buď pevná nebo rozdělávací, oboje nelze Musí se vše dotáhnout a seřídit. Pro težší jedince cca 90kg už moc houpavá jízda kvůli odpružení Přijde mi, že ložiska nejsou moc kvalitní. Uvidíme časem.


Recenze Koloběžka WORKER City 16"

Koloběžku dcera dostala k 6.tým narozenin,zpočátku nesmělá jízda, po týdnu frčí jak drak.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.05.2017)

Nastavitelná řídítka,dobře ovladatelná.Kvalita za rozumnou cenu.

Od 6-ti let,ale spíše od min.125cm dítěte.Pro menší děti může být těžká.


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

nemám ani pro ani proti, dcera si moc přála koloběžku k narozeninám, tak jsem vybrala právě tu z Vašeho obchodu a uvidíme jak to všechno dopadne. zatím se na ní učí, jde jí to a hlavně jí to moc baví.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.10.2011)


Recenze Koloběžka WORKER Miami XXL

Jak jsem psala, naprostá spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.06.2012)

super obrovská kolečka, nastavitelná velikost řídítek pro malé i velké, ani při přejetí kamínku člověk nespadne, to, na čem stojíte je širší než dospělá dámská bota. Jak jsem četla recenze ostatních, tak to skládání není zas tak hrozné... Zbožňuju ji a neměnila bych!!

pro děti dost těžká, aby ji sami nesly na zádech...


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

vybírali jsme koloběžku na jízdu za malými dětmi. Jinak běháme pěšky nebo jezdíme na kole a děti se nám pořád pletou pod kolo, zastavují před námi a je to dost nebezpečné. Na koloběžce je to super, člověk v případě potřeby hned může zastavit a stát. Na druhou stranu na koloběžce lehce a pohodlně ujede několik kilometrů. Vejde se do auta za přední sedadla, takže přeprava je lepší než u kola :) Na výlety s malými dětmi super :) Po přečtení recenzí na heurece jsme vybrali tuto koloběžku pro dobrý poměr kvalita/cena. Na naše rekreační jízdy bohatě stačí. Jezdíme i po polních cestách.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.04.2016)

jezdí době, brzdí dobře snadná montáž dobrá cena možnost montáže držáku na lahev, brzy využijeme

potřeba dokoupit blatníky, originální blatníky stojí 600 Kč :(


Recenze Koloběžka WORKER California XXL

Koloběžka je moc fajn, dali jsme jí přednost před kol. s nafukovacími koly, protože je skladnější, v případě potřeby se dá složit a odnést na zádech. Má poměrně velkou nosnost (80 kg), takže unese dítě i maminku (prima se s ní jezdí do školky). Koloběžku jsme doporučili i známým, kteří si ji od nás nejprve vypůjčili, vyzkoušeli a následně také zakoupili. Koloběžka je výborná na trénování rovnováhy, což jsme odzkoušeli na vlastních dětech.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.02.2010)

Super koloběžka pro děti i rodiče Snadný převoz kamkoliv - je skládací a lehoučká, dá se nést na rameni Zvládne ji i menší dítě (syn 4roky), má nastavitelná řídítka


Recenze Dětský zvonek M-Wave 3D

vypadá dobře snadná obsluha na kole vypadá dobře

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

dobře zvoní pěkný


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Pro děti od 3 let výborná koloběžka.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2013)

nízká hmotnost cool vzhled

seřizování brzdy


Recenze Košík na kolo Hello Kitty Cestino Lusso

košík je pěkný, dcera je velmi spokojená, dopoporučuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

pěkný velký


Recenze Koloběžka WORKER City 16"

Koloběžku vřele doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2016)

Kvalitní koloběžka pro větší děti. Jsme maximálně spokojeni.

Stojánek by mohl stavět koloběžku více ze šikma. Takto je téměř v rovině a hrozí riziko spadnutí koloběžky na zem při sebemenším dotknutí.


Recenze Koloběžka Yedoo City (starý model)

Pro celou rodinu :-D

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.05.2013)

Super pro dcerku,jezdí na ní celá rodina :-D

Nic


Recenze Koloběžka WORKER Pinki se svítícími kolečky

Koloběžky jsem objednala pro své dcery 2 a 4 roky. Dvouletá se zatím vozí a 4letá na tom jezdí sama. Jen jsem čekala, že kolečka budou blikat víc, ale to nemá nic společného s dobrou kvalitou kvalitou koloběžky. Jen je to těžší pro děti, které čekají blikající kolečka i při pomalé jízdě. I já jsem na tom jela a je to fakt super. Mně kolečka blikala, jela jsem rychleji :-) Koloběžka je celokovová a je ji jednoduché složit a nést v ruce. Doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.03.2019)


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Celkově je pro nás koloběžka dostačující

Celkové hodnocení: 8.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.05.2013)

Pěkný design, velká kola.

Kosmetické vady- sváry, ozdobné samolepky.


Recenze Koloběžka WORKER Span

Chtěla jsem si koupit koloběžku na usnadnění dojíždění a zrychlení cesty na vlak a aby byla skladná při jízdě vlakem nebo MHD. Tato to splňuje. Používám ji teprve krátce, ale zatím jsem s ní neměla žádný problém. Složená / rozložená je během pár vteřin, jízda je na ní pohodlná, snese i ne úplně rovný terén (hrbolatá asfaltka, dlažba, stezka bez pevného povrchu). Sice trochu drkotá zadní blatník, ale to není nic strašného. Musela jsem si zvyknout na způsob brzdění (právě oním zadním blatníkem), protože na terénní kolobce mám klasické ruční brzdy. Když už jsem zmínila blatníky, už jsem je stačila ocenit během jedné letní přeháňky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.07.2018)

zvládne i ne zcela rovný terén jednoduché složení i rozložení snadná jízda poměr cena kvalita

mírně hlučnější jízda kvůli zadní brzdě


Recenze Koloběžka WORKER City 16"

produkt jsem si vybrala na základě recenzí jiných uživatelů

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2011)

jak pro děti, tak pro dospělé vzhledem k nepříznivému počasí ještě není pořádně vyzkoušeno

zatím žádné nevíme - pořádně nevyzkoušeno - viz "pro"


Recenze Koloběžka WORKER Dalai NEW

Koloběžka je velmi pěkná, dítěti se dobře ovládá. Když si pohrajete s nastavením brzd a stojánku, tak slouží dobře (hodnotím po týdenním používání). Myslím , že kdo chce klasickou koloběžku na normální ježdění, tak tomu se bude koloběžka líbit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.10.2012)

Koloběžkou je syn nadšený, zatím po týdenním ježdění je vše vpořádku. Velikostně ale určitě až tak od 5 (6) let!

Dodána v demontovaném stavu , sama bych to nesestavila, nenastavila brzdy atd.Stojánek šel velmi ztuha odklápět(ale stačilo jen promazat a už jde dobře)


Recenze Koloběžka WORKER City 16"

Koloběžka splnila mé očekávání, za nízkou cenu máme "jezdítko" na kratší vzdálenosti, když se člověk chce protáhnout. Dokonce se na ní může projet i dospělák aniž by vypadal trapně. Není to žádná sjezdová koloběžka na dlouhé tratě a vysokou rychlost, ale to nebylo požadováno (máme kolo).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.07.2016)

Koloběžka je hezká, červená barva je veselá. Může na ní jezdit i dospělý, nafukovací kola jsou dost velká. Stejně tak nášlapná plocha, dceři se tam vejdou nohy obě. V obchodě mi koloběžku smontovali a seřídili, z čehož jsem byla nadšení, protože na ní stačilo pouze odjet.


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Strasne se nam kolobezka libila na prvni pohled mame ty nejlepsi zkusenosti teda zatim nechci to zakriknout,dokonce i ja jsem si kolobezku vyzkousela i presto ze patri dceri nastesti jsem mohla vazim jen 47 kilo jen manzel zavidi ze nemuze jezdit take tak asi prikoupime jeste jednu pro dospele uz jsme doporucili

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2011)

kolobezka je naprosto skvela nemuzu rict ani jednu negativni vec na tento vyrobek...SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Recenze Náhradní kolečko pro koloběžku WORKER Fliker 140mm

sedělo na no-name koloběžku, stačilo přemáčknout ložiska, kolečka vypadají velice kvalitně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.11.2019)

sedělo na no-name koloběžku, stačilo přemáčknout ložiska, kolečka vypadají velice kvalitně


Recenze Koloběžka Yedoo RunRun Mezeq 20/16"

Výborná koloběžka do města i do přírody. Poté, co jsem vyzkoušela koloběžku mého manžela (váží cca 115kg, má starší model Mezka) jsem Run Mezkem nahradila mou původní koloběžku, která byla určena pro jezdce s nižší váhou. Vážím zhruba polovinu toho, co manžel, ale výhody tuhé konstrukce koloběžky cítím i já. Koloběžka se při jízdě nijak nekroutí, nevlní, dobře drží stopu, jízda na ní není tak únavná, jako na mé předchozí koloběžce. Kotoučové brzdy jsou velmi účinné, mají ostrý nástup. Myslím, že jsem si pořídila dobrý nástroj pro sport a zábavu.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.09.2020)

tuhá konstrukce kotoučové brzdy

chybí místo pro uchycení zadní "blikačky"


Recenze Koloběžka Yedoo Mezeq V-Brake New

Spokojenost, testuji zatím jen 100km, ale zdá se být perfektní pro turistiku a relaxaci i rehabilitaci. Dobrý poměr cena- kvalita.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.06.2016)

Přiměřená cena kvalitě. Pro běžné kobrndaře dostačující.

Různé barvy koloběžek nemají stejné díly !!! nevím proč?


Recenze Koloběžka WORKER Whizz

Super koloběžka 100% spokojenost

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.05.2013)


Recenze Koloběžka WORKER Smurfy NEW

na internetu byl v nabidkach nejlepsi maly je spokojeny ma stoho radost urcite je spolehlivy prodejce uvas nemusim na nic vse bylo v poradku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.09.2009)

prehledne obednavky zbozi, dodane vcas a v poradku


Recenze Koloběžka Street Surfing Torpedo Poison Fish

Ale pozor, stále je to nebezpečná hračka :) a můžou přijít těžké úrazy. Doporučil bych minimálně helmu, lépe i chrániče - vím, dětem se to nelíbí...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.07.2017)

Má měkčí kolečka což je na našem terénu výhoda Konstrukce mi přijde dobře provedená - pevná